Schietbanen voor het kogel schieten

IMAG0340

  • De schietpunten op de 50 meter banen zijn voorzien van een elektronische schotwaardering systeem. Dit systeem is gebouwd door de Duitse firma Meyton. Een elektronisch schot waardering systeem heeft als voordeel dat er niet op schijven geschoten wordt maar door een zogenaamd meetraam op een virtuele schijf. De resultaten zijn direct nadat het schot gevallen is te te zien op het beeldscherm naast het schietpunt. D.m.v. een bedieningskastje kan de schutter de presentatie op zijn monitor aanpassen aan zijn eigen wensen v.w.b. in en uitzoomen, bladeren in de kaart om de vorige schoten beter te kunnen bekijken. Na het schieten worden de resultaten uitgeprint en ingeleverd zodat ze verwerkt kunnen worden in de verenigingscompetitie.
  •  De elektronische schotwaardering is verplaatsbaar zodat er op de afstanden van 5, 10, 12, 25 en 50 meter geschoten kan worden.
  • Als er wedstrijden verschoten worden dan wordt de gehele wedstrijd inclusief de finale vanaf een centraal punt gestuurd.
    De scores worden centraal opgeslagen per schutter en kunnen geprint worden om te dienen als uitslagenlijst.
  • In de kantine staan 11 monitoren opgesteld zodat ook in de kantine de verrichtingen van de schutters gevolgd kunnen worden.
  • De bunker bestaat uit 2 tunnels met totaal 11 schietpunten voorzien van verwarming en afzuiging van kruitdampen.
  • Hiervan is 1 tunnel uitgerust met meetramen geschikt voor het schieten met grootkaliberpistool of revolver.

IMAG0341b

 

 

 

 

 

 

16kApril 06816kApril 073